Twee keer per jaar wordt er een Kidspraiseviering georganiseerd door Heartbeat4kids. Hiervoor nodigen we kids van de basisscholen uit om mee te zingen, dansen en drama te spelen in een kidspraise of musical. Het is elk jaar weer genieten van de kids, die enthousiast meedoen, niet bang zijn hun talent te laten zien en te groeien in zelfvertrouwen. Samen met hun oefenen we 10 à 12 weken om een Kidspraiseviering neer te zetten, ondersteund door het techniekteam.
Dit najaar willen we meedoen aan de Vliegende Speeldoos musical in 1 dag in Dronten en we willen samen met Kerk in Actie een viering organiseren met Marcel Zimmer!. Marcel hoopt op 10 november een optreden te verzorgen in Swifterbant samen met heartbeat4kids. Maandag 9 september starten we met oefenen voor deze optredens en er komt onderweg vast nog wat bij. 

De oefenavond is: maandags van kwart voor zeven tot kwart voor acht. De leeftijdsgroep is: groep 4 t/m 8 van de basisschool en klas 1 van het voortgezet onderwijs. Kinderen van alle basisscholen maar ook speciaal onderwijs zijn welkom! Zing, dans of speel jij ook mee? Of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail: klik hierDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Het Heartbeat 4 kids team:  
Marianne Greijdanus (regie en zang), Jannie de Jager (drama)

Logo PGS

Logo PGS